fredag 23 augusti 2013

Samuel...

Besöket hos sjukgymnasten på Nacka Rehab gick bra :-) Samuel fick spela bowling i deras gymnastiksal vilket han gillar, sen var det hinderbana med balansgång av olika slag. Avslutade med lite mer bowling på Samuels sätt. När vi avslutade sprang han vant in i deras gym-sal och hamnade vid "hand"-cykeln. Den var upptagen igår så det tog ett tag att få med honom därifrån. 

Efter dagens besök vet vi att Samuels tågång inte är neurologisk. Den är inlärd och en vana hos honom. Bara att träna bort alltså :-/ Det får vi göra genom lek... Gå på hälarna, stå på en mjuk balansplatta etc... Måste alltså köpa en sådan också...

Resan tillbaka till skolan gick bra men jag blev irriterad över att skolan inte sparade mat till Samuel. De äter på huset och när han kom till skolan så hade de kört tillbaka maten till matsalen. Antar att det kan komma att bli så nu när han inte har samma täta stöd längre.... Nåja, hans fröken gick med honom till matsalen så han fick äta.

Ibland är livet svårt med barnen. Hur mycket jag än älskar dem och försöker överösa dem med kärlek så felar det ibland. Hur blir man av med det ständiga dåliga samvetet?? 

Inga kommentarer: