måndag 17 februari 2014

Jäkla virus!

Fått virus i burken :-( dvs i datorn då... Min fina nya HP! Har Telias antivirusprogram installerat men inte säger det ifrån... Bosse märkte det hela då mina webbläsare ändrat utseende... Så nu sitter fina B och försöker få bort viruset... VUZE var smittkällan, med andra ord inget säkert att installera. Men att Telias antivirusprogram inte fungerar bättre genom att varna är dåligt!!! Vad ska jag då med ett virusprogram till om det inte varnar mot dessa virus. Suck!
Idag har vi sett den andra och avslutande delen av "Ettor och nollor". En bra serie faktiskt... Intressant historia och bra skådespel. Och att Kent har skrivit musiken är väl ett stort plus!! Sen efter passade vi på att se "House of Cards" på Netflix. Gosse vad det var spännande... Första avsnittet, första säsongen. Det blir fler avsnitt av den sen!! Serien började lite segt men fan vad bra den var!
I morgon(idag) kommer barnen hem!! Det blir fint att träffa dem igen... Saknaden kommer alltid mest framåt helgen, så skönt att de kommer hem efter skolan i morgon!

20140217-002013.jpg

20140217-002034.jpg
20140217-002044.jpg

2 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Virus i datorn är inget kul. Hoppas att det fungerar för dig i alla fall.

Ha en bra kväll!/Anna-Karin

Anne Sjöberg sa...

Jo jag tror att datorn fungerar igen! Det är dock trist med dessa virus som andra sprider... Tack för svar!!

/Anne