fredag 29 augusti 2014

Hur mycket kan eller vill jag avslöja - egentligen?

Jag valde idag att "ta bort" inlägget angående sonens utvecklingssamtal igår. Anledningen är att jag fick en tankeställare runt hur mina barn kan komma att reagera på det jag skriver. De börjar bli så pass stora nu, att de själva kommer att utforska internet så småningom och förstås finns möjligheten att de läser allt vad jag skrivit om dem. Jag kommer hädanefter hålla mig mer till mig själv som mamma och inte så mycket privat om barnen. Självklart för mig är att dela med mig av upplevelser vi gör tillsammans.

Ibland kanske bloggandet kan göra mer ont än gott. Jag undrar vad ni tycker! Har jag rätt eller fel? Till "försvar" för att blogga om barnen och deras utveckling kan jag säga att jag själv som mamma uppskattar att följa andra föräldrars bloggar...

lördag 9 augusti 2014

Idag smakade kaffet inget vidare...

Med lite oro i kroppen smakar sällan kaffet gott, idag svider det i magen på mig men jag har en hel del gott att se fram emot. I morgon får jag träffa mina grabbar igen, de kommer hem framåt kvällen för att vara hos mig i två veckor. Det ska bli härligt att få vara tillsammans med dem igen, även om jag vet att jag kommer svära en del över att det inte blir som jag tänker mig.

Två veckor utan barnen är lång tid. Det känns långt in i hjärtat. Men dagarna rullar på och rusar verkligen fram trots allt. Det har varit två fina och relativt lugna veckor. Lagom långa utflykter... Men nu är det dags att packa ihop för att åka hem till Gustavsberg igen. Barnen är lediga ett par dagar nästa vecka, då ska vi hoppeligen göra lite utflykter med morfar som är nere i Stockholm och hälsar på! På tisdag är han barnvakt åt pojkarna då jag ska gå på begravning. Sen blir det fritids och vanliga vardagar från torsdag. Pust! Lite skönt är det med vardagsrutiner igen. Men jag tycker det är lite jobbigt att det mörknar om kvällarna nu.

Nåja, en ny vecka stundar snart och livet går vidare...




Månen lyste vacker härom kvällen... men ack så svår att fånga på blid med en vanlig liten kamera...



Imorgon får jag träffa dessa underbara ungar... Massor av kärlek till dem!