måndag 15 december 2014

Länge sedan sist!

Jag ser att det var ett tag sedan jag uppdaterade denna blogg. Det är svårt att ligga på topp ibland! Men livet flyter på, varannan vecka med barnen, varannan utan dem. Skillnaden nu är att jag är på väg tillbaka ut i livet igen, sedan två veckor arbetstränar jag på min arbetsplats. Tanken är att jag ska klara av att komma tillbaka till ett fullvärdigt arbetsliv. Om det blir där jag är nu eller någon annanstans får tiden visa.

Jag har precis lämnat av barnen och funderar över veckorna som gått. Tiden går så fort. Det är inte många dagar kvar på 2014 och i frebruari, om mindre än två månader blir Simon 11 år. Samuel fyller 9 år i april. Undrar hur vår tillvaro kommer förändras över tid, hur det blir att så småningom ha två tonårspojkar hemma???

Förra veckan var jag hemma med Samuel på tisdagen då han var förkyld och kändes febrig på måndagskvällen. Det är mysigt att få ha honom för sig själv ibland. Han är så mycket lugnare då. Sen på onsdagsnatten vaknade jag med halsont och på morgonen var jag genomförkyld, Simon hostig... så det blev en dag till hemma med Simon denna gång. Därav bara två ynka arbetsdagar förra veckan,.Vi har hostat, snorat, nyst etc hela bunten under helgen, men nu mår vi bättre allihop.

I fredags firades lucia på Kullsvedsskolan, ett fint och positivt luciatåg med de yngre eleverna på skolan. Vi föräldrar fick komma och titta och lyssna på fina sånger och alla barn är så duktiga och modiga. Samuel var tomte (som vanligt). Simon fick hänga med då han var risig fortfarande... Även pappa Johan kom med. Första luciatåget med Samuel på skolan för honom. Vi fick inte fotografera under barnens luciatåg, ett klokt beslut... det blir oftast inte så bra bilder ändå... Men jag tog en bild på tomte-Samuel efter tåget när det var fika i klassrummet!






En liten bild på storebror Simon också...

Helgen blev lugn... Vi var inte ute en sekund i lördags (förutom Bosse som halkade iväg med soporna :-)). Igår var bi till Mölnvik, åt på McDonalds men blev inte impade av deras cristmas cheese burger... den var torr och trist! Morötterna och ramlösan var bäst. Passade på att handla hem 24 julmust och lite annat också! Väl hemma en liten fika och sen bakade jag och Simon pepparkakor. Gjorde dock ingen egen deg, utan köpte en... 





Simons pepparkakor... 


Sen lite tredje adventsfika på det....



Jag gillar verkligen min Sony Xperia Z3 compact... finfin kamera eller hur!! :-)

Sen kan man leka lite med kameran också!!








Over and out!